Optreden 30 april bij de Tuin de Lage Oorsprong

Het was altijd al een wens om eens een keer op 30 april, koninginnedag, op te mogen treden en gisteren is het dan eindelijk gelukt! Ok, koninginnedag wordt al vier jaar niet meer gevierd, maar toch, voor mij blijft 30 april nog steeds een beetje┬ákoninginnedag. ­čÖé De weergoden vinden 30 april kennelijk ook nog steeds een bijzondere dag want precies na alle koele tot zelfs koude aprildagen van de afgelopen tijd kreeg Nederland gisteren opeens een zeer mooie dag.

Op deze mooie dag mocht ik een optreden verzorgen in Tuin de Lage Oosprong in Oosterbeek. Er waren tijdens mijn onversterkte solo optreden op gitaar aardig wat belangstellende mensen die kwamen luisteren, ongeveer 50. Ik speelde in totaal 16 stukken, onder andere het tweede deel uit de California Suite Allemande van Gallardo del Rey, mijn eigen ronde├▒a La Primera Estrella, ├ęn mijn bossanova Nova Floresta van mijn laatste cd. De groene arena in de tuin is een prima plek en ambiance om op te mogen treden. Kortom een prima dag en erg fijn om met dit mooie weer live te mogen spelen. Bij deze dank aan alle belangstellende luisteraars en aan Tuin de Lage Oorsprong┬á(die bijna elke week op de zondag een cultureel programma heeft) voor het organiseren!

De groene arena in Tuin de Lage Oorsprong met de eerste aanwezige luisteraars (vrijwel elke zondag wordt in deze historische tuin een evenement georganiseerd!)

Artikel uit Hoog en Laag omgeving Renkum en Wageningen 3 mei 2017, credits en copyrights : Maria Koster hoogenlaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *