The making of Tierra de la Esperanza: de originele scores en schema’s

Dit zijn ze, de echte originele ‘scores’ en schema’s van mijn nieuwe cd! Structuur van de arrangementen, uitgeschreven drumritmes, schema’s van de palmas en natuurlijk welke gitaarpartijen ik op welke plek moest spelen. Ook de echte contra-tiempo palmas zijn volledig uitgeschreven, op deze manier kreeg ik het voor elkaar om het snelle handklappen live op te nemen. Overigens heb ik op mijn cd geen enkel geluid dubbel gebruikt, elke geluid is uniek, dus ook de palmas.

Here they are, de real original scores en schedules from my new cd! Structure from the arrangements, full-written drumrhythms, schedules from the palmas and ofcourse all guitararrangements. Also all real contra-tiempo palmas are written fully, with this I managed to record the quick and fast handclapping. By the way, every sound on my new cd is fully unique, no sound has been used twice.